ДРУШТВО МАТЕМАТИЧАРА СРБИЈЕ, ПОДРУЖНИЦА МАТЕМАТИЧАРА ВАЉЕВО
За љубитеље математике, свршене ученике од III до VIII разреда основне школе, из целе Србије
ИВАЊИЦА, 11. - 18. АВГУСТ 2015.

ВЕСТИ И ВАЖНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ СПОНЗОР
 • [22. 08. 2015.] Постављена је фотогалерија неких фотографија које су забележене током трајања Летње школе. Обавештавамо све полазнике да ће до 1. септембра свима на адресе из пријава бити послат БИЛТЕН Летње школе.


 • [17. 08. 2015.] Летња школа младих математичара "ИВАЊИЦА 2015" биће свечано затворена у уторак, 18. августа у 11 сати. Тада ће бити подељене дипломе свим полазницима, као и награде и медаље за оне који су се успешно такмичили. Одлазак полазника је планиран за период од 12 сати на даље. Организатори ће остати у објекту до 14 сати.

 • [12. 08. 2015.] Летња школа младих математичара "ИВАЊИЦА 2015" успешно је почела са реализацијом у уторак 11. августа. Саопштење за средства јавног информисања може се преузети овде.

 • [05. 08. 2015.] Долазак полазника Летње школе младих математичара у Ивањицу је у уторак 11. августа од 13 сати на даље. Први оброк је ручак. Организатори ће у објекту бити и раније и они којима одговара ранији долазак биће дочекани и смештени. Постављене су информације о често постављаним питањима - шта понети ? Постављен је и програма рада математичких активности по групама.
  Kао и за прошлу Летњу школу, с обзиром да учесници долазе из свих крајева Србије, није планиран организовани превоз.

 • [05. 08. 2015.] Пријатељ и спонзор овогодишње Летње школе младих математичара коју Друштво математичара Србије и Подружница математичара Ваљево организују у Ивањици, биће Microsoft Development Center Serbia који жели успешан рад свим учесницима - 80 ученика и око 20 предавача из целе Србије.

 • [24. 07. 2015.] Пријавe за овогодишњу летњу школу су завршене. Информације о програму и другим важним детаљима о раду биће објављене најкасније до 5. августа 2015.

 • [02. 07. 2015.] Пријављени за Летњу школу младих математичара у Ивањици долазе са свих страна, из: Београда, Суботице, Палића, Новог Сада, Вршца, Руме, Ваљева, Шапца, Лознице, Лајковца, Љига, Пецке, Ужица, Новог Пазара, Рашке, Ниша, Бујановца, Кладова, Лазаревца, Аранђеловца и Тополе.

  Са ученицима осмог разреда и заинтересованим ученицима седмог математичке активности ће се радити кроз "напредну" групу са занимљивим и изазовним темама примереним припремама за наредна такмичења. Наравно, и са осталима ће се радити на високом нивоу, примерено узрасту.

  Полазнике очекује до сада највише разних радионица, такмичења и мини-турнира у мисаоним и спортским играма, медаље и друге награде :-).
  Захваљујемо се свима на интересовању за Летњу школу. Сва места су попуњена!


 • [22. 05. 2015.] Пријава за Летњу школу постаје пуноважна ако дође до нас електронски или поштом, и потврђујемо је слањем мејла којим се верификује да је пријава евидентирана. Ако постоји неко ко је послао пријаву, и неким случајем није добио мејл потврде молимо вас да поново пошаљете такву пријаву или се телефоном распитајте да ли је све у реду. Хвала на поверењу.

 • [12. 05. 2015.] Пријаве за ЛШММ "Ивањица 2015" теку по плану! Тачно три месеца до почетка школе динамика пријављивања и тренутни број пријављених гарантују да ће школа бити врло посећена. Места има још! Полазници су из целе Србије. До сада су пријаве стигле из: Суботице, Палића, Београда, Новог Сада, Ниша, Новог Пазара, Ужица, Ваљева, Љига, Бујановца, Кладова, Шапца,

 • [05. 04. 2015.] Пријаве за школу су у току. Пријављујете се попуњавањем формулара који се може преузети на десној страни.

 • [04. 04. 2015.] Фото галерију објекта где ће се одржати Летња школа и околине можете погледати овде.

 • [25. 03. 2015.] Детаљније о Летњој школи младих математичара 2015.
 • ПРИЈАТЕЉИ


  ПРОШЛА ЛЕТЊА
  ОРГАНИЗАТОРИ